Jong N-VA Halle

Ben jij ouder dan 15 jaar en jonger dan 31 jaar oud, wonend in Halle, en wil je kennismaken met de politiek en de partij N-VA? Goed nieuws! Je kan deel uitmaken van onze jongerenpartij Jong N-VA Halle door eenvoudigweg een mail te sturen naar onze voorzitter. Hij zal je uitnodigen om deel te nemen aan een Jong N-VA-bestuursvergadering en een gemeenteraad in, waarbij je ook de andere jonge N-VA-leden leert kennen. Achteraf kan je beslissen of je wilt toetreden bij ons.


Een Hals Jong N-VA-lid betaalt slechts een éénmalige lidmaatschapskost van € 5/jaar om deel te nemen aan vele activiteiten, georganiseerd door (Jong-)N-VA regionaal en nationaal gedurende het hele jaar. #jongnvahalle

Doel?

Met Jong N-VA Halle trachten wij de jongeren warm te maken voor politiek. Wij gaan deelnemen aan vele (politieke) evenementen in en rondom Halle, georganiseerd door N-VA & Jong N-VA. Eveneens steunen wij onze Halse N-VA-raadsleden door zoveel mogelijk aanwezig te zijn in de gemeenteraad. Wij beperken onze eigen georganiseerde evenementen tot 1 à 3 activiteiten per jaar.

 

Ons volgen?

Je kan ons volgen

 

Sinds 2020 hebben we ook onze eigen website :

http://halle.jongnva.be

-------------------------------------------

Wil je met ons kennismaken ?

Contacteer Eva Demesmaeker
eva.demesmaeker [at] n-va.be