Jeroen Hofmans trekt N-VA-lijst Halle

Op 25 mei 2018, over deze onderwerpen: Gemeenteraad, Halle, Mandataris, Mark Demesmaeker, OCMW, Verkiezingen 2018

Jeroen Hofmans zal in oktober de Halse N-VA-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen aanvoeren. Mark Demesmaeker stuwt de lijst vooruit vanop de lijstduwersplaats.
 
Jeroen Hofmans is de fractieleider voor N-VA in de Halse OCMW-Raad. Hij heeft jarenlange ervaring opgebouwd als mandataris en heeft daarbij respect weten afdwingen bij voor- én tegenstanders.
Lijsttrekker Jeroen Hofmans: “Het is voor mij een voorrecht om onze Halse N-VA-lijst te mogen aanvoeren. Als lijsttrekker wil ik met een (h)echte ploeg naar de verkiezingen stappen. Het is dan uiteindelijk aan de Halse kiezer om te beslissen, dat is ons fundamenteel democratisch uitgangspunt. Het zijn de kiezers die zullen uitmaken aan wie zij het beleid van onze stad willen toevertrouwen. We doen alvast een oproep aan de Halse burger om ons hun vertrouwen te geven.”
 
Om hun uitstraling als team kracht bij te zetten, kiest N-VA bewust om niet één persoon naar voor te schuiven, maar wel een hele lijst met sterke kandidaten zodat de kiezer op 14 oktober de kaarten kan schikken. “Maar het doel van de N-VA-lijst blijft natuurlijk onveranderd,” zegt Jeroen Hofmans. “N-VA Halle wil net die verandering bieden waar zovele Hallenaren al heel lang naar snakken. Een betere mobiliteit en aanpak van de parkeerproblematiek. Meer zuurstof voor de lokale economie. Een andere visie op ruimtelijke ordening. Meer aandacht voor veiligheid, voor Vlaams karakter en bescherming van onze identiteit. Kortom, een beleid dichter bij en in overleg met de burgers.”
 
Mark Demesmaeker neemt de beslissing om de lijst niet te trekken maar te duwen na gezondheidsproblemen: “Ik zal nu in de eerste plaats aan mijn volledig herstel moeten werken. Dat zal zeker lukken als ik daarvoor de nodige tijd en rust neem. Maar de gemeenteraadsverkiezingen wachten natuurlijk niet en ik geef daarom graag de kans aan Jeroen om onze ploeg in oktober naar de overwinning te leiden. Mijn persoonlijke ambities voor Halle blijven even hoog. Halle heeft nood aan verandering en aan een alternatief voor het Pieters-tijdperk. De N-VA is de enige partij In Halle die dit alternatief biedt en ik zal over enkele maanden klaar staan om dat mee te belichamen.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is