N-VA Halle opent De Halse Barricade

Op 20 januari 2018, over deze onderwerpen: Evenementen, Halle, Mandataris, Mark Demesmaeker, Vlaams karakter

In aanloop naar de bijzonder belangrijke verkiezingen van oktober 2018 opent de Halse N-VA afdeling een pop-up partijlokaal op de Grote Markt van Halle. In De Halse Barricade kunnen alle Hallenaren vanaf nu terecht met hun vragen, opmerkingen, suggesties en voorstellen.

N-VA Halle voorzitter Mark Demesmaeker: “Met dit trefpunt willen we de Hallenaren letterlijk in het hart van de stad de kans geven om op een laagdrempelige manier met onze partij en zijn huidige mandatarissen én toekomstige kandidaten in contact te komen. Onze stad staat immers voor een zeer belangrijk verkiezingsjaar met als niet geringe uitdaging om Halle eindelijk opnieuw op de kaart te zetten”.

De Halse Barricade wil een open huis zijn voor dialoog, ideeën en verzuchtingen. De naam is niet alleen een sympathieke knipoog naar het nationaal partijhoofdkwartier in Brussel. N-VA Halle staat in dit verkiezingsjaar ook letterlijk op de barricade voor verandering in Halle. “Vanuit ons pop-up partijlokaal willen we de harten veroveren van alle Hallenaren. Zij verdienen meer dan de coalitie van verliezers uit de aflopende legislatuur. Als kandidaat-burgemeester zal ik mij daar 300 procent voor smijten,” besluit Demesmaeker.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is